Skip to main content

Leer de tafeltjes op een andere manier!

Op zaterdag 9 januari 2021 vond de eerste Tafeltjesbootcamp plaats in de speeltuin aan de Parallelweg in Oirschot. Tijdens een tafeltjesbootcamp zijn de kinderen een uur lang de tafeltjes op een actieve, bewegende en speelse manier aan het oefenen en leren. 

Voor wie is het?
De tafeltjesbootcamp is voor kinderen die:
– Moeite hebben met de tafeltjes
– De tafeltjes eens op een ándere manier willen oefenen en leren
– Bewegen leuk vinden

Bewegend en spelend leren is leuk!
Beweging heeft een positief effect op de concentratie, leerprestatie en het leerplezier. Elk kind leert sneller als het positieve ervaringen ervaart en daardoor lekker in zijn of haar vel zit. Dit is de insteek van de tafeltjesbootcamp. 

Twee verschillende tafeltjesbootcamps
In groep 4 worden de tafels 1, 10, 2, 5, 3 en 4 aangeboden. Vaak worden ze ook in deze volgorde aangeboden. Voor deze tafels wordt een tafeltjesbootcamp georganiseerd.

In groep 5 worden de tafels 6, 7, 8 en 9 aangeboden. De tafel van 11 komt nog later aan bod. Dit zijn de moeilijkere tafels. Voor deze tafels wordt een andere tafeltjesbootcamp georganiseerd.  

Het is heel belangrijk om de tafeltjes te blijven oefenen en herhalen. Als je ze vandaag kent betekent het niet dat je ze volgende week nog steeds kent. Dit vraagt om inoefenen en herhalen!

Wat kost het?
De tafeltjesbootcamp kost €12,50. Door u in te schrijven gaat u akkoord met het ontvangen en betalen van een betaalverzoek.

Eindhovens dagblad
Margot Kuijpers van het Eindhovens Dagblad schreef een mooi artikel over de eerste tafeltjesbootcamp:  https://www.ed.nl/best-meierijstad-en-son/springen-rennen-en-tellen-tijdens-tafeltjesbootcamp~a4b91c7a/

Schrijf je in!


    *De foto’s die gemaakt worden tijdens de tafeltjesbootcamp worden gebruikt voor social media en deze website.

    Door u in te schrijven gaat u akkoord met het ontvangen en betalen van een betaalverzoek van €12,50.