Dit zeggen anderen over juf Laura

OUDERS

Michele (moeder van Benz)
De betrokkenheid bij de leerling en zijn/haar ontwikkeling en creatieve aanbod van de lesstof maakt bijles van Juf Laura leuk voor elk kind! Out of the box taaie lesstof aanbieden in spelvorm, buiten in beweging en 1 op 1 aandacht zorgt voor extra ondersteuning naast het reguliere onderwijs! Wij zijn super enthousiast, ga zo door Laura!

Anita (moeder van Anouk)
Sinds dit schooljaar gaat Anouk naar bijles voor rekenen bij Laura. Ze legt het heel goed en duidelijk uit zegt Anouk. Blijft de lesstof goed herhalen en doet het op speelse manier waarop het leuker is om het onder de knie te krijgen. Het logboek wat bijgehouden en gedeeld word met de ouders is erg fijn zodat we zien wat ze samen met Anouk gedaan heeft en waar haar struikelblokken zijn.

Brenda (moeder van Tijn)
Laura is een lieve vrolijke en altijd geïnteresseerde juf die je kind vertrouwen geeft en daardoor geeft onze zoon ook het vertrouwen aan haar. Ze heeft de juiste contacten met school zodat iedereen op dezelfde golflengte zit voor het leerproces. In een logboek wat we via de mail krijgen kunnen we precies bijhouden aan welke doelen is gewerkt. Kortom, ze ontzorgt hiermee een stukje voor ons als ouders. Dat doe je goed laura, voor ons ben je een topper!

Nicole (moeder van Lenthe)
Bijles juf Laura is voor Lenthe echt een uitkomst. Ze krijgt alle aandacht, specifiek gericht op wat zij nodig heeft. Er is afstemming met school, er wordt aan (dezelfde) duidelijke doelen gewerkt. Er is wekelijks een overdracht naar ons als ouders en naar de leerkrachten door middel van een logboek. Erg fijn! De rekenspelletjes zijn niet alleen leerzaam, maar maken het zelfs leuk. Sinds Lenthe bijles krijgt bij Laura heeft ze meer zelfvertrouwen. Ze maakt zeker vooruitgang, maar minstens zo belangrijk, ze gaat elke week met plezier naar bijles. Laura is een echte juf, maar onderscheidt zich met haar bijlessen door haar persoonlijke aanpak, diversiteit in oefeningen en spelletjes en zoekt naar de juiste uitleg die voor ons kind het beste werkt. Wij zijn erg tevreden!

Lizet (moeder van Pleun)
Voorheen liep Pleun achter op rekengebied, sinds de bijlessen van Laura kan ze weer goed mee in de klas!

Conny (moeder van Jip en Mirthe)
Mijn kinderen gaan beiden naar Laura. Ze zijn allebei heel positief over haar. Mijn dochter heeft veel baat gehad bij de bijlessen rekenen die Laura met veel geduld gaf. Ze is een paar niveaus gestegen en kon daardoor naar VMBO-T. Dit was ook haar doel.                           

Mijn zoon is pas een paar maanden bij Laura, maar ik merk dat hij zijn huiswerk al wat makkelijker begint te vinden. Laatst kwam hij thuis met de mededeling dat hij voor het eerst de rekenuitleg op school meteen snapte! Dat is mooi om te zien en goed voor zijn zelfvertrouwen.

Wouter en Kim (ouders van Cas)
Onze Cas is 8 jaar en zit in groep 4.
Hij had wat moeite met lezen en getallen herkennen.
Wij kennen Laura al enkele jaren en Laura kent Cas ook al een hele tijd.

Wij wisten dat juf Laura bijles gaf en hebben gevraagd of ze Cas kon helpen met het lezen en het herkennen van cijfers. Cas gaat iedere week met veel plezier naar Laura om te oefenen.
Cas is snel afgeleid of vindt iets niet meer zo leuk als het niet zo soepel gaat en voor hem dus moeilijk is. Laura maakt dan van de les een spelletje zodat het leuk blijft voor hem.

Zo gaat hij naar buiten en mag hij bijvoorbeeld na het lezen van een paar zinnen een stukje rennen. Ook heeft hij al eens cijfers gezocht in de speeltuin tegenover en de cijfers vervolgens op de goede volgorde gelegd. Kortom een erg leuke bijles waar hij graag naar toe gaat. Cas heeft er echt baat bij om 1 keer in de week zo’n les mee te pikken. We zien per week vooruitgang bij hem.

COLLEGA’S

Saskia
Laura is mijn lieve, collegiale en behulpzame collega. Ze staat open voor iedereen en staat stevig in het leven. Laura weet prima wat ze wil. Als leerkracht staat ze open voor elke leerling. Ze wil graag haar leerlingen leren kennen. Ze zorgt en bouwt aan een veilige situatie in de klas en aan een band met de leerlingen. Doordat Laura flexibel is en veel expertise heeft, kan ze leerlingen laten groeien. Niet alleen in hun didactische, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft de leerlingen zelfvertrouwen om te (kunnen) leren en te (kunnen) groeien. Laura is een topleerkracht!

Gaby
Laura is een vrolijke, enthousiaste, duidelijke en lieve juf. Ze zorgt dat de kinderen lekker in hun vel zitten en zich veilig voelen. Ze zorgt dat de kinderen weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Laura is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die ze kan gebruiken om haar kinderen uit te dagen een doel te bereiken.  Ze zoekt de manier van uitleggen dat bij een kind past en prikkelt kinderen om zelf tot leren en ontwikkelen te komen. Laura is een prettige collega om mee te werken. Ze staat voor iedereen klaar als dat nodig is.

LEERLINGEN

Lenthe
Laura kan heel goed uitleg geven en ze is heel aardig. We doen leuke rekenspelletjes en ze helpt me altijd erg goed. Ik snap nu beter hoe ik moet rekenen en het is ook gezellig.

Jip
Bijles bij Laura is leuk en leerzaam. Ze legt goed uit en heeft veel geduld en ze is heel aardig.

Pleun
Het rekenen vond ik eerst heel moeilijk en ik was 1 ster op school. Nu heb ik 2 sterren op school. Laura doet veel verschillende dingen met het rekenen en het is erg leuk.